Reklama
 
Blog | Hana Burianová

CzechTek mi změnil život aneb Zemanovci mě baví čím dál více

V posledních několika týdnech jsem mile překvapena schopností českého národa k fantazírování. Nabalování na sebe různých nepotvrzených skutečností dokáže udělat pěkný výsledný blábol, který jednoho člověka velmi pobaví.

Očividně není v naší zemi možné okomentovat určitou věc, aniž by z toho byly vyvozené závěry. V případě jednoho z volebních hesel SPOZ to tedy platí pro mou osobu určitě:-) Na základě mého článku, kterému předcházelo upoutání mé pozornosti usměvavou a sympatickou tváří Vládi Honiga, hlásajícího heslo „Nechceme další CzechTek“, jsem si vysloužila hned několik charakteristik. Od hloupé a nevzdělané adolescentky až po pisatelku typického PR textu pro Zemanovce. Někde mezi těmito dvěma body se nacházela pojmenování jako například aktivistka ve jménu Zemana, členka strany přeběhlíků, přívrženec technařů a další.

Trochu mě pobavilo, že můj článek se objevil i na jedné stránce FB „Czech/Paroubtek 2005 – nezapomněl/a jsem“. A dokonce přímo v aktualitách na stránkách SPOZ….

Aby tomu nebylo málo, další nával různých vzkazů a mailů následoval po mém zážitku, při kterém jsem se velmi pobavila ve vlaku nad rozhovorem dvou slečen. Od té doby jsem byla pravděpodobně typická ukázka fanatického přívrženstva ke straně Miloše Zemana. Jo a rasista k lidem, kteří se nestarají o politickou sféru ČR. A jak by řekla jedna komentátorka mého článku… „no a“:-)

Reklama

A víte že asi trochu ty lidi mají pravdu? Asi jsem přívrženec. Možná i aktivistka. A taky jsem blbá, že dělám PR texty zadarmo:-) Záleží jak se to vezme. A je mi to jedno. Těším se na další komentáře, emaily, vzkazy a především nová hesla Mildy a Vládi. Zemanovci mě prostě baví 🙂